Жизел Бюндхен се развежда

84
Жизел Бюндхен се развежда

Приятел на футболиста издаде, че напрежението в семейството продължава вече повече от година

Оказа се, че Том Брейди е причината бракът му с Жизел Бюндхен да е сериозно разклатен и както американските медии писаха, скоро най-вероятно да приключи с развод.

Приятел на футболиста издаде, че напрежението в семейството продължава вече повече от година. „Бракът им е под сериозен стрес, особено, докато вървеше футболният сезон“, споделил мъжът.

По думите му Том е способен да се държи изключително „гадно и студено“, когато се вглъби в собствените си проблеми, а от това най-вече страдала Жизел, която се чувствала отхвърлена от съпруга си.

Вижте още: 7-те ангели, които вдигат продажбите на Victoria's Secret

„Поведението на Том причиняваха множество скандали между него и Жизел“, допълнил още аверът на Брейди. А причина за напрежение съвсем не е липсвало, пише Блясък.

Феновете на американския футбол добре знаят, че лятото не мина особено спокойно за Том, който получи наказание да не играе в четири мача за отбора си. Това се случи, след като куотърбекът беше обвинен, че е участвал в схема за манипулиране на футболните топките в домакинските мачове на тима му през 2014 г. Поради тази причина целият отбор пък беше глобен с 1 милион долара.

Самият Брейди обжалва обвинението срещу себе си, но това му донесе не малко проблеми, които рефлектираха и в семейството му. А скандалите най-вероятно ще доведат и до края на брака му с бразилката моделка Жизел БюндхенДобави коментар