Жените на милиардерите

639
Жените на милиардерите

Зад всеки богат мъж...

Бизнес дами, бивши манекенки и актриси стоят до най-богатите мъже в света. Вижте ги, представени от profit.bg

Мелани Крафт

Омъжена за Лари ЕлисънЗавършила е археология в Египет. Мелани е писателка. Има издадени няколко романа. Грижи се и за благотворителната фондация на съпруга си, която подпомага изследвания в областта на Алцхаймер.

Сюзан Дел

Омъжена за Майкъл ДелСюзън е професионална състезателка по триатлон (плуване - колоездене - бягане на различни дистанции). Тя участва дори в състезанията от серията Ironman. Тя и Майкъл Дел имат 4 деца.

Уенди Денг

Омъжена за Рупърт Мърдок43-годишната Денг се запознала с Мърдок, докато работил като вицепрезидент на Star TV в Хонконг. В момента тя е директор на отдел към MySpace. Родена е в Китай. Омъжи се за милиардера през 1999 г. Имат две деца. Наскоро тя се прочу с това, че успя да изтика мъж, който се опита да нападне Мърдок по време на среща.

Мелинда Гейтс

Съпруга на Бил ГейтсЗапознала се е с Бил Гейтсq докато работила като мениджър в Microsoft. Напуска работа през 1996 г. и от тогава се занимава само с благотворителната фондация. Тя е майка на три деца.

Уша Митал

Омъжена за Лакшми МиталОмъжва се за Миталq когато е на 21 години. Има 15-годишен стаж в алуминиевата индустрията.

Тина Муним

Омъжена за Анил АмбаниБившата актриса от Боливуд е участвала в над 30 филма. Тя и Амбани имат две деца.

Лорън Пауъл

Омъжена за Стив ДжобсЗавършила е MBA в Станфорд. Омъжва се за Джобс през 1991 г. Имат три деца. Работила е в Merrill Lynch и Goldman Sachs. В момента е в борда на директорите на няколко компании.

Мелания Тръмп

Омъжена е за Доналд ТръмпМелания Кнавс е бивша словенска манекенка. Тя стана третата съпруга на Доналд Тръмп през 2005 г. Двамата имат петгодишен син.

Астрид Менкс

Омъжена за Уорън БъфетУорън Бъфет се ожени за Астрид Менкс на 76-ия си рожден ден в скромна 15-минутна церемония. Тогава тя беше на 60 години. Астрид е приятелка на първата съпруга на Бъфет - покойната Сюзан Бъфет. Двете се запознали, докато Астрид работела като хостеса в ресторант в Омаха. Менкс е родена в Латвия.

Присила Чен

Годеница на Марк ЗакърбъргСпоред слухове, които без да иска пусна самият Бил Гейтс, основателят на Facebook е сгоден за своя колежка от Харвард - родената в Китай Присила Чен. Засега информацията не е потвърдена, но в свое интервю наскоро Бил Гейст се изпусна и каза: „Марк и неговата годеница".

Лусинда Саутърт

Омъжена за Лари ПейджЛуси Пейдж и Пейдж се ожениха през 2007 г. Имат едно дете. Тя е завършила генетика в Станфорд и работи по научни проекти.

Ан Войджитски

Омъжена за Сергей БирнТя е от полски произход. Завършила е биология в Йейл. Омъжена е за Брин от 2007 г., имат едно дете.

Даря Зукова

Приятелка на Роман АбрамовичБившата манекенка живее с Роман Абрамович. Имат едно дете, въпреки че нямат брак. Преди да излиза с Абрамович, тя имаше връзка с руския тенисист Марат Сафин. Зукова е дъщеря на петролен магнат и олигарх.Добави коментар