„Зайчето Питър 2: По широкия свят“ ще радва малките зрители през октомври

98
„Зайчето Питър 2: По широкия свят“ ще радва малките зрители през октомври

Вторият игрален филм представя новите приключения на любимия на няколко поколения чаровен пакостник Зайчето Питър, станал звезда още от посветената му поредица книги с автор и художник световноизвестната Беатрикс Потър.

Със селекцията си от хитови заглавия през октомври А1 Видеотека отново ще привлече зрителите пред малкия екран в уюта на дома. Сред тях са втората част на анимираната комедия „Зайчето Питър 2: По широкия свят“.

Абонатите на Xplore TV ще могат да наемат от А1 Видеотека и да се забавляват със „Зайчето Питър 2: По широкия свят“. Вторият игрален филм представя новите приключения на любимия на няколко поколения чаровен пакостник Зайчето Питър, станал звезда още от посветената му поредица книги с автор и художник световноизвестната Беатрикс Потър.

Историята представя събитията след като Томас и Беа са вече семейство и живеят заедно с Питър. Животът в градината доскучава на зайчето и то бяга в големия град и се озовава в свят, в който неговите пакости са добре дошли. Когато семейството му рискува всичко, за да го търси, настъпва повратният момент, в който Питър трябва да реши какво зайче иска да бъде.

Абонатите на Xplore TV ще могат да проследят след 9 октомври дали Питър ще се върне при семейството си и ще бъде зайчето, което вечно си навлича проблеми, но което всички обичат.Добави коментар