Забавления за софиянци

49
Забавления за софиянци

Само с 20 лева в джоба

В търсене на спасение от летните жеги и скуката, в столицата могат да се открият десетки места, където да починем след поредната работна седмица, при това срещу по-малко от 20 лева.

В желанието си за приятно изкарване, често се питаме къде да отидем през свободното време. И тъй като морето изглежда като далечна перспектива, нерядко оставаме затворени зад стените на апартамента.

Добре е, обаче, да се запитаме – как да разнообразим деня си, ако имаме поне 20 лева в джоба. Вариантите се оказват много. Най-предпочитан през жегите е басейнът, където ще се чувстваме най-близо до мечтаната ваканция.

Ако няма кой да гледа децата през деня, басейнът отново се оказва предпочитан вариант. Под зоркия поглед на спасителя, единственото, което им трябва, е доброто настроение.Ако не обичате да се мокрите пък, няма място за отчайване. Обиколката продължава. Следваща спирка – зоологическата градина. Тук може да дойдете със или без деца. Приятното изкарване и в двата случая е гарантирано, посочва ТВ7.

Ако детето ви е по-голямо, може да го вземете и да дойдете с нас на следващото място – парка. Тук предимствата също са много – детето ще остане сухо, въздухът е чист, отново има кой да го гледа, а ако е рожденик, нищо не пречи да отпразнувате празника именно тук.

Ако все пак не искате да сте сред хора, отново има надежда – достатъчно е просто да имате желание и кола. В случай, че двете условия са налице, решението е да излезете от шумния блок, да запалите автомобила и да се отправите към парк "Витоша" с кошница за пикник в ръка.Добави коментар