Забавления на плажа

154
Забавления на плажа

Вижте няколко идеи

Деца на плажа винаги е равно на забавление. Въпросът е за кого ще е забавно - за вас или за тях. За да не тичате из цялата плажна ивица или пък да викате непрекъснато от брега да излизат от морето, е добре предварително да измислите игри на децата, които да ги занимават и забавляват едновременно.

Бой с водни пистолети

Идеалното място за бой с водни пистолети е точно плажът. Тук мокренето е разрешено, а амунициите са съвсем наблизо. Изберете по-отдалечено от другите туристи място, за да не срещате неодобрителни мърморения, ако децата се разгорещат и напръскат някой по погрешка.

Плажен волейбол

Или пък просто подхвърляне на топка, ако малките все още не могат да схванат правилата на войлебола. Най-забавно това може да стане във водата, където плонжовете след топката винаги предизвикват бурен смях. Не забравяйте обаче, че в такъв случай трябва предварително да определите времетраене на играта. Иначе рискувате да не излязат от морето цял ден.

Пускане на хвърчила

Хвърчилото е едно чудесно забавление за плажа. Там вятърът е почти постоянен, което гарантира сигурно издигане на приспособлението. Пригответе се обаче за разходка из плажната ивица - все пак хвърчилото трябва да се следва.

Строене на замъци

Най-често срещаната игра на плажа. Ще ви трябват кофички, лопатки и сита, които най-вероятно и без това носите със себе си всеки ден. Предварително съберете миди и водорасли за украса.

Пускане на лодки

Таткото е идеалният участник. Лодката може да е както от обикновена хартия, така и от по-големите, специално изработени за пускане на вода модели. Изберете плитко място, където можете да влезете във водата и да наблюдавате движението й. Все пак не забравяйте, че това е забавление, което обикновено се организира на река, така че не очаквайте кой знае какви резултати.Добави коментар