За съня, секса и прегръдките

136
За съня, секса и прегръдките

Не можете да спите? Причина за проблемите със съня могат да се окажат сексът и прегръдките

Не можете да спите? Колкото и невероятно да ви се струва, причина за проблемите със съня могат да се окажат сексът и прегръдките в късна доба, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания от Атомик рисърч.

Авторите му предупреждават, че интимните страсти и гушкането вечер могат да предизвикат смущения в добрата нощна почивка. Причината е, че тренировките под каквато и да е форма в късните часове ускоряват сърдечния ритъм и водят до загряване на тялото, което на свой ред вреди на заспиването.

Въпреки че след секс се освобождават хормони с релаксиращ ефект, изтощителните интимни тренировки могат да разсънят практикуващите ги. Прегръдките след полов акт действат по същия начин, посочва Дарик радио.

Така че ако половинката ви иска да се гушкате, мило му/й кажете да държи ръцете си настрана от вашето тяло, търкулнете се към хладната част на леглото и се отпуснете в обятията единствено на бога на сънищата Морфей, препоръчват експертите.Добави коментар