За мъжете и женските навици

130
За мъжете и женските навици

Които те не разбират

Кои навици на жените будят най-голямо недоумение сред представителите на силния пол, разкрива в. "Дейли експрес".Анкетата, направена сред 2000 мъже във Великобритания по поръчка на мебелната компания "Хамъндс", показва, че колебливите настроения на жените хвърлят в най-голям смут представителите на силния пол.

Мъжете недоумяват също защо пазаруването за дамите не е просто ходене на пазар, а социално събитие. Съдържанието на тежките и претъпкани дамски чанти, необходимостта на жените от скъпи прически и постоянните диети също карат средностатистическия мъж да се "почесва недоумяващо по главата".

Едно от нещата, за които мъжкият мозък няма логично обяснение, е защо жените ходят по двойки в обществените тоалетни. Без да разбират причините, представителите на силния пол са научили от опит, че нежните им половинки често таят гнева в себе си и помнят абсолютно всяка изречена дума.

Вижте още: 12 вредни навика, които състаряват преждевременно

Други практики, които мъжете така и не успяват да проумеят, са защо жените говорят "с векове" по телефона и защо твърдят, че нямат какво да облекат, докато седят пред преливащи от дрехи гардероби. Недоумение сред мъжете буди и времето, необходимо на техните партньорки да се приготвят за излизане.

Сред останалите женски неща, непонятни за представителите на силния пол, са също манията на дамите по чантите и обувките, способността им да стоят с часове в магазина и в крайна сметка да не купят нищо, склонността им да купуват дрехи и обувки, които след това никога не носят.

Мъжете също така недоумяват защо представителките на нежния пол постоянно искат да говорят за чувства, защо в ресторанта си поръчват салата, а след това изяждат пържените картофи на партньора си, защо плачат на филми и говорят за героите от сапунки сякаш ги познават лично, защо заспиват на филми, защо лакират пръстите на краката си дори през зимата, защо винаги карат мъжете да изхвърлят боклука и защо не могат да живеят без шоколад.Добави коментар