За краката и характера

74
За краката и характера

Ако палецът ви е най-голям?

Очите може да са огледало на душата, но краката са огледало на останалата част на тялото, включително характера, смятат психолозите.

Всички мазоли или болки в стъпалата са показатели за проблеми другаде. Освен това специалистите смятат, че по тях може да се направи пълен анализ на характера и качествата на човек.

Според тях краката могат да покажат всичко за нас – от работата на храносмилателната ни система до състоянието на нашите взаимоотношения, пише БГНЕС.Ако палецът на краката е по-дълъг от останалите пръсти, вие сте умен и креативен човек, но понякога можете да имате проблеми с фокусирането. Ако палецът ви е сравнително малък, вие сте чаровен и убедителен човек. Можете да накарате всеки да хареса и одобри идеите ви.

Колкото по-дълъг е вторият ви пръст, толкова повече лидерски качества притежавате. Вие сте динамичен и находчив човек и желаете да вършите нещата по свой начин.

Ако третият пръст ви е дълъг, вие сте перфекционист и може да постигнете всичко с вашата решителност и енергия. Ако пък е по-малък, обичате да се наслаждавате на удоволствията в живота.Добави коментар