Вярваме в НЛО и духове

96
Вярваме в НЛО и духове

28% от българите смятат, че извънземните съществуват

Близо половината от българите са склонни да вярват в полтъргайсти и НЛО. Това е показало национално представително проучване сред 1010 пълнолетни българи на социологическа агенция „Афис”.

Според данните 47% от българите са склонни да вярват в психически и физически сили, които не са открити или доказани от науката, посочва dariknews.bg.

Най-много от хората - 28%, смятат, че съществуват извънземни, 11 на сто - полтъргайсти, а близо 20% - духове. Между 2 и 3% са посочилите, че имат съмнения сред нас да живеят и караконджули, върколаци, зомбита и вампири.

Все пак 66% от всички запитани заявяват, че не вярват в нито едно от споменатите същества.

Общите изводи на изследването сочат, че с нарастване на възрастовата група намалява и вярването в зомбита, вампири и извънземни. Причините за това могат да бъдат много, включително медиите и инкубаторите за забавление, които през последните десетилетия набират все по-голяма сила под всякаква форма.Коментари

Коментар: 2
Коментар: 1
извънземни

аз знам че извънземни съществуват защото една нощ нещо драскаше и тропаше по прозореца някаде около 11:30 беше започнало а някъде около 11:50 беше спряло аз помислих че е кучето ни или котката ни но баща ми излезе вън да пуши след това се върна и каза че нищо няма и че кучето ни е завързано на мястото си след това разбрах че е извънземно но все пак не мислех много че е извънземно


  • 1

Добави коментар