Весела неделя

188
Весела неделя

Къде да забавлявате децата си в София?

Уикендите са запазено време за семейството. Мама и татко са вкъщи и на разположение за всяко забавление. Къде да заведем децата тази неделя, за да направим деня им весел и незабравим?

Великденски фестивал

От 16 април пред Народния театър можете да посетите Пролетния великденски фестивал. На специално изградените шатри можете сами да изработите украсата за предстоящия празник, да гледате детски представляния или вечерните музикални изпълнения. Фестивалът ще затвори врати на 24 април.

Цирк "Балкански"

Най-голямата дресура на хищници в Европа ще ви покажат под купола на цирк "Балкански" този сезон. За децата невероятно забавление ще бъдат и въздушната акробатика, клоунадата и жонгльорство, както и запазената марка на фамилия Балкански - „Колелото на смъртта”. Представленията на цирка в Зона Б5 са всеки ден от 16 и 19.30 часа до 25 април. След това куполът се мести в квартал "Младост".

Кино вечер

Тази неделя вариантите за анимация са два. Можете да заведете детето си на "Майло от Марс", където се разказва за деветгодишно момче, което открива, че наистина се нуждае от майка си, след като тя е отвлечена от марсианци, за да гледа тяхното дете. Майло тръгва за Марс, за да спаси майка си. Другият вариант е в 3D формат - "Рио". Главният герой в анимацията е папагал макао, който се мисли за единствен, но случайно разбира, че на света има още един като него. Приключението запозва, когато заминава за Рио де Жанейро, за да го намери.

Куклен театър

В столичния куклен театър тази седмица можете да гледате две представления. "За граховото зърно и една принцеса" е подходящо за деца на 3 години. Ако малчуганът ви е над 4 години, значи ще може да гледа и "Маугли". Представленията са от 10.30 и 12.00 часа.

Включи се в анкетата на dete.bg и woman.bg и спечели наградиКоментари

Коментар: 1

тоя великденски фестивал е добра идея


  • 1

Добави коментар