В Ню Йорк търсят мъже бавачки

97
В Ню Йорк търсят мъже бавачки

Бивш оперен певец е основател на агенция за мъже бавачки

Бившият оперен певец Джон Брандън (27 г.) е основател на агенция NYC Mannies, която предлага мъже бавачки. Идеята е те да са нещо като „голямо братче“ за детето. Търсенето на мъже бавачки в Ню Йорк е много голямо, казва Брандън.

Самият Брандън работил като бавачка и през цялото време познати го питали от къде могат да си намерят и те бавачка мъж. Така му хрумнала идеята да основe агенцията. Много от момчетата имат специфични таланти – например играят добре футбол или говорят чужд език, казва той.

Всеки мъж бавачка на пълен работен ден в неговата агенция има диплома от колеж, а всеки на почасова работа трябва да е на най-малко 20 години и да учи в колеж.Той казва, че някои от неговите клиенти са богати и известни хора, но не може да споменава имена. Самият той е щастлив, че покрай работата си му се налага да пътува по света. Повечето клиенти са семейства, при които поне едното дете е момче. Бавачките са с различни способности и на различни цени.

Брандън станал бавачка, когато бил на 21 г. Тогава работил е ресторант и един редовен клиент веднъж му казал, че със жена си заминават за друг град и попитал дали той може да ги гледа.

Мъжете бавачки са много активни – те играят и спортуват с децата. „Детето, което гледам в момента, вечер е капнало от умора, защото по цял ден ритаме топка,“ казва един от бавачките.

Бихте ли наели мъж бавачка? Кажете ни в коментарите!Добави коментар