Уютната спалня

142
Уютната спалня

Как да я превърнете в такава?

Любимото кътче в почти всеки един дом е спалнята! Минутите, прекарани в леглото с любимия човек, са незабравими, сутрешното ставане и приготвяне трябва да бъдат приятни.

Ще ви дадем някои идеи как мечтаната стая да се превърне в реалност. Те са лесни за прилагане, а в същото време създадават желания уют и цялостно красиво интериорно решение, пише woman.bg.

1. Цветът на стените е добре да бъде мек, за да не дразни очите ви. Все пак това е помещението, в което ще си почивате и в което ще отпускате след тежък ден.

2. Акцентирайте с картина, вдъхновена от цветовете в спалнята. В никакъв случай не я окачайте на стената, до която е залепена горната част на леглото.

3. Изберете завивки за легло в един цвят или с малко детайли, които да не привличат цялото внимание към леглото ви.4. Нека възглавничките отиват на някой детайл, а не да се сливат с покривката.

5. Няма нищо по-хубаво, а и практично, от това да има място, на което да поставите книгата, дистанционното, крема за ръце, очилата и една чаша вода, затова е добре да имате нощно шкафче.

6. Освен ефирни пердета, снабдeте се и с втори ред плътни завеси. В случай, че през деня сте у дома и ви се иска да си починете малко.7. Задължително намерете място на поне едно растение, което да ви снабдява със свеж въздух в хладните нощи, когато прозорците са затворени.

8. Заложете на детайлите, като изберете свещи, рамки за снимки и малки покривки в цвета на възглавничките.

9. Осветлението в никакъв случай не бъде централно. Заложете на няколко стенни лампи, чиято сила на светене може да се регулира.Добави коментар