Убийте децата с лоши гени

57
Убийте децата с лоши гени

Призивът отправя училищен директор

В Турция предлагат да се изследва гена на новородените деца и тези, които не са способни "за Родината", да се убиват, съобщава сайта NEWS.am.

В статията се отбелязва, че авторът на това предложение е не кой да е, а училищен директор. Става дума за Мустафа Айдън - директор на училище в Ерзурум.

"Може да изглежда не много нормално, но аз предполагам следното: нека полицията вземе кръвни проби от престъпниците, да им се състави карта на гените и когато се ражда едно дете, да го изследват дали няма идентичните с престъпниците данни. И ако се окаже, че новороденото може да нанесе вреда на Родината, да бъде убито до момента, в който то започне да се движи само", отбелязва той.

Айдън подчерта, че по-голямата част от учениците в неговото училище са крадци. В допълнение той заяви, че някои негови възпитаници имат изключително агресивно поведение, пише novini.bg.

Междувременно сайта Лента.ру съобщи, че турското министерство, разбирайки за изказването на преподавателя, вече го е лишила от всякаква педагогическа правоспособност.Коментари

Коментар: 1
ДЕЦАТА

ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ УБИВАТ РОДИТЕЛИТЕ!!НЯМА ГЕНИ,ИМА ВЪЗПИТАНИЕ!!


  • 1

Добави коментар