Тя е на 17, той - на 50

109
Тя е на 17, той - на 50

Една истинска история

Това определено не е връзка, която хората очакват да продължи дълго.

На 4 януари обаче британката Кайли, която на 17 г. се омъжи тайно за 50-годишния си приятел, отпразнува 5 години брак. Фили вече имал два развода зад гърба си, а двамата се срещат година по-рано по време на църковна литургия, на която Кайли свири на китара.

Двойката, която има внушителна възрастова разлика от 32 години, била принудена да сключи брак тайно, след като семейството на момичето се опитало да сложи край на отношенията им, припомня woman.bg.Връзката им не потръгнала гладко, тъй като Фил пострадал при инцидент с мотор преди четири години и в момента Кайли е човекът, който издържа семейството.

Момичето, вече на 23 г., е готово да създаде свое семейство, докато Фил не е толкова склонен. В момента той очаква внуче от единствената си дъщеря, която е с 5 години по-голяма от настоящата му съпруга.

"По някакъв начин доказахме на целия свят, че греши. Струваше ми се, че всички са срещу нас само заради разликата във възрастта ни. Когато се събрах с Фил знаех, че той е мъжът, с когото искам да бъда. Хората казваха, че съм твърде млада за това, но аз го знаех. Какво по-добро доказателство от това, че все още сме влюбени. Не е лесно, но такъв е животът", споделя Кайли.Пет години след брака майката на момичето се е примирила с факта, че има зет, който е с 9 години по-възрастен от нея. Въпреки това Кайли признава, че е загубила голяма част от приятелите си, които не могли да разберат защо тя прекарва времето си със "старец".

"Майка ми беше бясна, когато разбра за Фил. Това разруши връзката ни за дълго време. Все още не мога да говоря с баща си за него и не се виждаме често. Реално нямам приятели на моята възраст, защото с тях не мога да говоря за Фил. Връзката ми с дъщеря му е доста добра, но, разбира се, беше странна в началото", допълва момичето.

"Въпреки огромната възрастова разлика, която имаме, ние сме сродни души. От време на време имаме проблеми, например, когато ни вземат за баща и дъщеря, което е доста смущаващо. Или понякога Фил иска да се прибера вкъщи рано, докато аз искам да остана до късно. Но ние сме най-добри приятели, които винаги знаят какво мисли другият."Добави коментар