Цветно на бяло

39
Цветно на бяло

Вижте новата изложба на Моста на влюбените

От 23 април до 12 май Мостът на влюбените в София е наистина цветен - „Егмонт България“ открива до НДК изложба със заглавие „Цветно на бяло“.

Поводът е 20-тата годишнина на издателството, а на 60-те пана ще оживеят най-любимите от общо 4000 книги, списания, календари и албуми, с които „Егмонт България“ среща своите читатели от 1991 г. досега.

Писаното слово остава. Затова изданията в тази изложба са представени с цитати: червени, сини и зелени послания върху чистото бяло.

Закачливи послания от любимите Мечо Пух и Доналд Дък, любопитни факти от „Стъпването на Луната“, любими цитати от феноменалните поредици „Хари Потър“ и „Здрач“ и спомени от футболното лято на 1994 г. – всичко това и още много очаква посетителите на Галерията на открито на моста до НДК.

В изложбата намира място и поглед „зад кулисите“. Знаете ли, например, коя е любимата грешка на издателството или как се нарича роднината на Том, който има специално местенце в историята на „Егмонт България“? Можете да откриете отговорите на тези въпроси от 23 април до 12 май на Моста на влюбените.Коментари

Коментар: 3
Коментар: 2
1zqjbs'"(){}:/1zqjbs;9

Коментар: 1

1zqjbs'"(){}:/1zqjbs;9


  • 1

Добави коментар