Тригодишно момиченце успя да се измъкне от мъж, който го отвлече под носа на родителите му

1677
Тригодишно момиченце успя да се измъкне от мъж, който го отвлече под носа на родителите му

3-годишната Попи-Лий Гилъмр се измъкнала от микробуса на похитителя си и се скрила на паркинга пред магазина

Малко момиченце успя да избяга от похитител с качулка, който я отвлече от супермаркет под носа на родителите й., съобщава The Sun.
Драмата, която за щастие приключи с щастлив край, се разигра посред бял ден в Кърмлин, Северна Ирландия. 3-годишната Попи-Лий Гилъмр се измъкнала от микробуса на похитителя си и се скрила на паркинга пред магазина.

Мъжът издебнал семейството и я сграбчил в момент, в който родителите се заговорили с един от продавачите и се разсеяли. Попи-Лий имала синини по ръката, където я сграбчил неизвестния все още мъж. Майка й я открила между два мотора на паркинга, плачеща и трепереща от страх.

"Попи-Лий изчезна за един миг, отвлечена от мъж, който я блъснал в гърба и я издърпал за ръката“, разказа майката Сара-Джейн. "Тя ни каза, че я взел "лошия човек“. Говорихме с двама души, които я видели, но помислили, че тя е с баща си и плаче, защото той не й е купил исканата играчка“.

Оттогава детето е в шок, като вечерта след похищението Попи-Лий въобще не мигнала и постоянно влизала в стаята на родителите си, за да се увери, че са там. А на сутринта, когато позвънил пощальона, момиченцето панически се скрило в банята. От полицията започнаха разследване, като призоваха очевидци да опишат похитителя с качулката, съобщава dariknews.bg.

Добави коментар