Той ще се ожени за мен...

124
Той ще се ожени за мен...

... ако събера 10 000 лайка

Напоследък зачестиха дебатите относно брака като институция. Някои казват, че на любовта не й е нужен документ, а други яростно се борят за и против хомосексуалните бракове.

Една двойка обаче е избрала много нестандартен начин, за да докаже на света, че граници (или здрав разум) за влюбените няма, пише woman.bg.

Заглавието на една страница във Фейсбук гласи: „Той ще се ожени за мен, ако събера 10 000 лайка”. Общо взето, едно момче е обещало на едно момиче, че ще се ожени за нея, ако тя успее да придума 10 000 души, които да подкрепят тяхната сватба.В момента коментарите са разностранни. Едни казват, че това е шега, а други напълно подкрепят инициативата. Според думите на момичето в страницата, възлюбеният се казва „Томчо” и той е обещал, че ако девойката се справи, ще намери начин да излъчи сватбата в национален ефир.

Дали това е поредното момиче, което иска да се изживее като реалити звезда? Дали това е нечия болна идея, за да получи своите 15 минути слава?

Или просто едно момиче, което иска да вкара малко жар в ежедневието си, защото по цял ден седи пред компютъра в някой офис и си мечтае за нейния принц. Ние се въздържаме от коментар и оставяме вие да прецените сами.Добави коментар