Точно време за "Обичам те"

176
Точно време за Обичам те

Мъжете ли го казват първи?

Мъжете първи казват "обичам те" около три месеца след началото на връзката, но жените не им вярват особено, показва американско проучване.

Според проучването мъжете, които първи изразяват любовта си с думи, не заслужават особено доверие, а жените в действителност предпочитат партньорът им да почака, преди нещата да станат сериозни.

Когато изследователите от Масачузетския технологичен университет в САЩ анкетирали 45 мъже и жени, те смятали, че жените първи казват заветните думи. Но се оказало, че това не е вярно. Мъжете участници в изследването заявили, че първи казват "обичам те" в 61.5% от случаите.

Представителите на силния пол започвали да мислят да изразят любовта си на 97.3-я ден от връзката, шест седмици преди жените, показва изследването. Други експерименти показват, че времето е ключът за изричането на трите сакрални думи, като мъжете предпочитат да ги чуят още в началото на връзката.

Те възприемат това като знак, че жената иска да си легне с тях. Жените обаче не се доверяват на мъже, които изричат "обичам те" прекалено рано, посочва БГНЕС.Добави коментар