Тези жени са правили секс само със съпруга си и се гордеят с това

248
Тези жени са правили секс само със съпруга си и се гордеят с това

24% от жените във Великобритания са правили секс само със съпруга си, те са предимно по-възрастни

24% от жените във Великобритания са правили секс само със съпруга си и никой друг в живота си. Тези 24% са предимно пенсионирани дами.

Средностатистическата британка е била с 4 мъже в живота си.

Daily Mail ни среща с три дами, които са правили секс само със съпруга си и са щастливи от този факт.

Когато Джулия и Крег Хъбард се женят, тя е на 24 години и е девствена. Днес 13 години по-късно Крег остава единственият мъж, с когото тя е била.Още, когато се запознали, Джулия му казала, че възнамерява да остане девствена до брака. Само 6 седмици след първата им среща Крег й предложил брак. До сватбата двамата живеели заедно, но не са правили секс, тъй като Джулия изрично е казала, че това ще стане в първата брачна нощ.

Днес е много трудно да се срещне двойка, която да има такива разбирания. 40% от жените на Острова на възраст под 30 години казват, че поне веднъж им се е случвало да правят секс за една нощ.

Днес 42% от браковете на Острова завършват със развод.

Аби и Крис Смит са верни един на друг, откакто са се запознали – когато и двамата са били на 17 години. Имат две деца – на 3 г. и на 9 м.Анджи Чейс се омъжва за Едсън Чейс през 1967 година. Тогава тя е на 18 години. По онова време е било съвсем нормално и двамата да са девствени.„И през ум не ни е минавало, че сме пропуснали нещо, тъй като не сме имали гаджета преди това,“ казва тя.

Двамата се запознали на работа. Двамата били счетоводители. Едсън бил на 26 години и също бил девствен.
Днес Анджи е на 64 години, а Едсън на 71 г. Добави коментар