Телевизията ни сближава

55
Телевизията ни сближава

Повече от секса

Мъжете и жените имат само един общ интерес и той не е секс, а гледането на телевизия, показва ново проучване на специалисти от Marketing Research Centre, които анкетирали 1200 участници на различни възрасти.

За изумление на мнозина, сексът вече не е най-любимото занимание, което двойките правят заедно. Оказва се, че гледането на телевизия е сигурен начин за сближаване на двамата партньори.

Подробно проучване на навиците на стотици мъже и жени, показва, че единственият общ интерес на двата пола е телевизията, която намалява стреса и напрежението, съобщи БГНЕС.

Резултатите показват още, че мъжете по-често се тревожат за проблеми в работата, докато слабият пол е загрижен повече за лични въпроси – трудностите в отношенията в семейството, липсата на време и финансови проблеми. Телевизията единствена сближава партньорите, защото останалите им предпочитания коренно се различават.

Мъжете обичат да разпускат с видеоигри, спорт и пиене, докато жените предпочитат да спят и да говорят с приятелки.Добави коментар