Те са на 10 години и спят в леглото на майка си

509
Те са на 10 години и спят в леглото на майка си

Защото така са здрави и щастливи

Тази майка спи от пет години насам в едно легло с двамата си сина – единият на 9 години, а другият на 10 години. Къде спи съпругът й? В стаята в края на коридора. И защо се случва всичко това? Защото е по-здравословно за децата, смятат родителите.
Съпругът на Джули Дарби – Гари, спи сам от пет години. Не, техният брак не е разрушен.

Ако се чувствате объркани, според Джули не сте сами. Много други хора реагират като вас на наученото. Джули обаче е категорична по отношение на семейната практика и разделението на леглата у дома. Тя смята, че така децата й са на първо място в живота й. Освен това момчетата нямали нищо против.

Кай е на 9 години а Брейдън на 10. И двамата обичат да играят футбол, да карат колело и да играят екшън игри. Но когато стане време за лягане, няма нищо по-приятно за тях от това да се сгушат в майчиното легло и да се събудят до майка си на сутринта.Разбира се, Джули се е уверила колко много критики има по нейн адрес. „Чула съм ги всичките. Да, разваляли сме децата си, като сме ги правили прекалено привързани”, отбелязва Джули. Но според майката децата й въпреки укорите на обществото, са „щастливи и здрави”, а това е доказателство, че не прави нищо лошо.

Като им позволявам да разполагат с удобството на споделят леглото с мен, аз допринасям за самоуверенността им, смята Джули. Така децата знаели, че са обичани без условия и винаги могат да разчитат на подкрепа.

Какво мисли по въпроса Гари? „Аз, честно казано, нямам нищо против. Джули и аз все още намираме време, за да правим секс. Не е необходимо да спим в едно легло, за да има интимност помежду ни. Всъщност, нашата връзка сега е много по-силна”.

Преди години Джули се е опитвала да сложи момчетата по леглата, за да заспят, но те винаги са постигали своето и са лягали в нейното легло.

„Не можех да кажа „не””, спомня си майката.

Въпреки настоящата практика обаче, Джули смята скоро да отпрати децата си по собствените легла.

„Ще ги отделя преди да навършат 12-13 години, защото на тази възраст момчетата вече имат нужда от собствено пространство”, уверена е Джули.Добави коментар