Тайната на успешната връзка

265
Тайната на успешната връзка

За да се радвате на щастлива връзка, казвайте какво искате

Пълноценното общуване между двама души е в основата на всяка успешна връзка. Това безспорно е факт, но дали е достатъчно? Наистина е важно да общуваме с партньора си, но е по-важно как точно общуваме.

Милена Динкова, консултант по успешни връзки и организатор на специализирани семинари, дава няколко полезни съвета, цитирани от ТВ7.

Тя е на мнение, че природата е заложила още по рождение във всички жени уменията, които водят до успех с мъжете. Важното е да бъдат самоуверени и да знаят цената си. Това в никакъв случай не означава, че трябва да командвате и наставлявате мъжа до себе си.

Най-успешната стъпка към хармоничните отношения, която може да направи една жен,а е... да се държи като жена, съветва специалистът. Да не забравя, че е женствена и да се оставя да бъде обгрижвана.За да се радвате на щастлива връзка дълго време, поставяйте открито исканията си. Ясно е, че силният пол никога няма да намери отговора на въпроса какво наистина искат жените. Затова, дами, просто им кажете. Достатъчно е да го направите зряло и елегантно, а не по детски глезено или по мъжки рязко.

Ако сте усвоили тънкостите на хармоничното общуване, то внимавайте с рутината на ежедневието, която дебне всяка по-дълга връзка. Според Милена Динкова, рутината е най-големият убиец на страстта. За да се предпазите от нея, поддържайте връзката си извън дома – излизайте, срещайте се с приятели, откривайте нови места, които да посетите заедно.

И не се страхувайте, ако се поскарате. Малките спорове не са опасни, по-страшно е, ако изобщо ги няма, защото тогава партньорите трупат гняв и напрежение вътре в себе си. Нормално е понякога да имате различни мнения. Ако сте с правилния човек, дори критиките, отправени един към друг по подходящия начин, могат да ви помогнат да вървите напред.Добави коментар