Сватбомат

74
Сватбомат

Изобретиха апарат за автоматични венчавки

Оплаквате се от скъпите и помпозни сватбени церемонии? Е, скоро жените от ритуалния дом може да останат в историята.
Компания изобрети необикновен автомат, който може да ви ожени/омъжи само срещу една британска лира, пише сайтът Ориндж нюз.

Машината се казва AutoWed, висока е 2.4 метра и е снабдена с малка икона на Исус Христос, а изобретателите й я описват като „комбинация от паркометър и розов кадилак“. За да стартира церемонията по бракосъчетанието, клиентите трябва да пуснат монета и прозвучава специално композирана интро версия на Менделсоновия марш.

След това потребителите избират типа връзка – хетеросексуална, гей или „най-добри приятели завинаги“. Самата церемония се провежда с любезния напев на роботизиран глас, преди двойката да се врече във вярност, отговаряйки на ключовия въпрос – с натискане на един бутон за „Да“ или друг за „Не“.

След като младоженците наберат имената си на специална клавиатура, AutoWed пуска и две венчални халки в пластмасови яйца. Венчалният автомат издава и касова бележка.

И за всеки случай – ако брачният живот не потръгне, машината издава ваучер с 10% отстъпка за AutoDivorce (автоматичен развод). Изобретателите на AutoWed се надяват скоро автоматът да бъде инсталиран на обществени места, например паркинги.
Засега прототип на машината е изпратен за изложение в Музея на механичните чудеса в Мичиган, САЩ.Добави коментар