Суперзвезди, които се ожениха за обикновени хора

273
Суперзвезди, които се ожениха за обикновени хора

И това се случва

Има шанс и за обикновените хора. Ние си мислим, че трябва да изглеждаме невероятно и да се движим във висшето общество, за да се запознаем със звезда, но се оказва, че някои известни личности се женят за барманки, сервитьорки и дори за някой, с когото са се сблъскали в супермаркета. Вижте някои такива случаи:

Мат Деймън се ожени за барманкаПрез 2003 г. Мат Деймън се запознава с барманката Лусиана Барозо в бар в Маями. Барозо работи, а Деймън е завлечен там от колеги, с които снима филм. Те са женени от 2005 г. и имат 4 дъщери. Деймън казва, че е „ударил джакпота“, когато се е запознал с нея.

Маршa Крос се запознала с този човек в магазин за цветя и му дала номера сиЗвездата от „Отчаяни съпруги“ Марша Крос направила първата крачка със съпруга си Том Махони. Тя го видяла в магазин за цветя в Лос Анджелис, харесала го и помолила собственика на магазина да му даде номера й. Две години по-късно се женят. Махони е брокер на ценни книжа.

Патрик Демпси се жени за фризьорката си. Тя все още го подстригваЗвездата от „Анатомията на Грей“ Патрик Демпси се запознал с бъдещета си жена във фризьорски салон. Имал час при нея, а тя не вярвала, че ще дойде истинския Патрик Демпси, докато не го видяла. Демпси казва, че веднага са почувствали привличане един към друг, но излезли на среща чак след 3 години, защото по онова време и двамата имали други връзки. Той все още ходи да се подстригва в салона й. Имат три деца.

Синтия Никсън се запознава с жена си, докато все още е женена за мъжСинтия Никсън е била женена за проф. Дани Моузес, когато през 2002 г. среща активистката Кристин Мариони на политическо събитие. Започват да излизат заедно през 2004 г. и са заедно от тогава. От миналата година имат свое дете.

Джеф Бриджис се ожени за сервитьоркаБриджис се запознава със Сюзан Гестън, докато тя е сервитьорка на снимачната площадка. „Цял ден събирах смелост да я поканя на среща и тя каза „не“, казва той После обаче тя променила мнението си и днес те са заедно от вече 35 години! Бриджис казва, че само след една седмица на снимачната площадка знаел, че тя ще бъде неговата съпруга.

Рийз Уидърспун се жени за трезвия приятел на пиян мъж, който я сваля на партиАгентът Джим Тот се запознава с Рийз покрай негов приятел, който бил пиян и се направил на маймуна пред актрисата на парти. Тя казва пред списание „Ел“, че след развода си не е мислела, че пак ще се омъжи, но Тот й обещал, че ще й покаже какво е да имаш истински партньор и ще се грижи нея.

Джулия Робъртс и операторРобъртс намерила любовта, докато снимала филм с Брад Пит през 2001 г., само че не в лицето на Пит, а в това на оператора. По това време той бил женен, а тя имала връзка с Бенджамин Брат. Година по-късно двамата се женят. Имат три деца.

Мерил Стрийп се жени за приятел на брат сиСтрийп отсяда в апартамента на приятел на брат си, докато той е извън града. Той обаче се връща по-рано и така се запознават. Дон Гамър е скулптор и двамата са заедно вече 33 години, имат 4 деца.

Винс Вон се жени за агентка на недвижими имотиСлед като се разделя с Дженифър Анистън, Вон се запознава с Кайла Уебър и се жени за нея през 2010 г.

Конан О'Браян и служителка на рекламна агенцияО'Брачн се запознава с Лиза Пауъл през 2000 г. Женят се през 2002 г и имат две деца.

Елън Помпео се жени за мъж, с когото се запознава в супермаркетаМузикалният продуцент Крис Айвъри и Помпео се запознават в супермаркет в Лос Анджелис. Женят се 4 години по-късно и имат дъщеря.

Джери Сайнфелд се запознава с втората си жена във фитнесаДжери Сайнфелд се запознава с Джесика Склар във фитнес в Ню Йорк. Той е женен, а тя току-що се е върнала от меден месец. Тя работи като ПР за Tommy Hilfiger. Двамата се женят през 1988 г. и имат три деца, посочва profit.bg.

Елизабет Банкс се жени за състудент, с който се запознава в първия ден в колежаДвамата се запознават в първия си ден в колежа в Пенсилвания през 1992 г. Женят се през 2003 г. и имат дете от сурогатна майка. Банкс често се шегува за това, че той й е предложил чак след 10 години.Добави коментар