Супер забавления в Пловдив

114
Супер забавления в Пловдив

Expo4Kids гостува на града на 17 и 18 март

Игри, забавления и много приключения! Да посрещнем заедно пролетта с едно събитие за родители и деца.
Expo4Kids се провежда за трети път, и няма да спре до тук.

На 17 и 18 Март в Мол Галерия, Пловдив сме подготвили семинари за родителите, забавления за децата, подаръци и изненади. Но това е само началото, Expo4Kids има за цел да се докосне до възможно най-много родители и деца и да остави у тях една прекрасна емоция, за един приятно прекаран уикенд.

Именно затова решихме да направим събитието пътуващо, съобщават организаторите. В рамките на 2012 година, Expo4Kids ще се проведе в едни от най-големите градове в страната - Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна и ще завърши своето пътуване в София през септември.

Expo4Kids е безплатно за посетителите и съчетава приятното с полезното, събитието не само носи приятни емоции на децата, но и представя различни проекти, инициативи и програми, в които родителите могат да се включат, да разберат нови неща, свързани с отглеждането и възпитанието на децата им и да се срещнат с професионалисти в областта.По време на Expo4Kids ще има представяне на различни фирми, продукти и услуги в полза на родителя. Родителите ще имат възможност да научат за продуктите на пазара директно от фирмите и техните представители, да зададат своите въпроси и по този начин да бъдат по-информирани.

По време на Expo4Kids ще се провеждат различни беседи, на които самите родители ще имат шанса да обменят опита си с други родители, да разказват и споделят радостите и грижите си, и да открият това, което ги интересува.

За децата забавленията са под формата на работилнички с различни занимания, състезания с образователна цел, песни и танци, конкурси и награди.
Expo4Kids има цел да образова, да носи нови емоции, да информира... и разбира се, да забавлява.Добави коментар