Страхотни яйца без боя

262
Страхотни яйца без боя

Направете яйцата по-различни тази година

Най-трудното при боядисването на яйцата преди Великден е да опазите и децата, и къщата, и себе си чисти. От многото бои все някоя ще се (само)разлее, а да не говорим за петната по дрехите.

Но да приемем, че в името на празника всичко можете да преживеете. Ако искате обаче по-различни яйца тази година, забравете за боядисването. Ето няколко страхотни идеи за украса от parents.com, които не включват в себе си традиционните бои за яйца.

Превърнете яйцата в герои. Направете си весела ферма или пък изобразете вашето семейство. Трябват ви само няколко конеца, плат и флумастри.

Украса от конци и панделки. По този начин яйцата стават много ефектни, а украсата може да бъде изпълнена и от дете. Трябват ви малко конци и няколко разноцветни панделки. Последните можете да замените и с разноцветна хартия, която да залепите на яйцата.

Малко блясък за празнично настроение. Хайде към магазина за платове, където можете да намерите всевъзможни пайети и блещукащи камъчета.

Свари и оцвети. Във всяка къща с дете има по един комплект флумастри. Точно те ще ви влязат в работа за този вариант на украса. Какво по-евтино, а освен това и ефектно?

Скрий яйцето. Тук можете да използвате опаковките на шоколадите или пък да си купите подобен целофан от книжарницата. Този вид яйца са идеални за играта, в която децата ги търсят. Ярки са и украсата им не отнема почти никакво време. Можете да я поверите дори на децата.

Пролетни яйца. Ето още един вариант за украса, който обаче ще ви отнеме повече време и предварителна подготовка.

Тук можете да намерите няколко идеи за бои от естествени материали.Коментари

Коментар: 1

mnogo sa hubavi


  • 1

Добави коментар