Специални предложения за малчуганите по случай Денят на детето от VIVACOM

87
Специални предложения за малчуганите по случай Денят на детето от VIVACOM

По случай Денят на детето, специално за малчуганите VIVACOM предлага смарт часовниците MyKi Touch Military и MyKi Junior с подарък преносима батерия Emoji или слушалки Emoji

По случай Денят на детето, специално за малчуганите VIVACOM предлага смарт часовниците MyKi Touch Military и MyKi Junior с подарък преносима батерия Emoji или слушалки Emoji.

Слушалките Emoji Flip’n’Switch идват в комплект с четири сменяеми диска, подходящи за различните настроения на децата. Те имат вграден микрофон и ограничение на силата на звука, така че да няма опасност от прекалено висока музика. А преносимата батерия Emoji е с голяма капацитет 4000 mAh и свети при зареждане.Лимитираното предложение MyKi Touch Military е в приятен оранжев цвят и позволява осъществяването на разговори с ограничен списък от предварително зададени контакти. Часовникът има опция за задаването на безопасна зона, проследяване на местоположението на най-малките и SOS бутон, ако се почувстват заплашени.MyKi Junior пък дава възможност за провеждането и на двупосочни видео разговори, за да могат родителите да имат пряка връзка с децата си по всяко време. Смарт аксесоарът може също така да изпраща и получава гласови съобщения, снимки и емотикони, когато времето за разговори е по-ограничено.MyKi Junior използва комбинация от GPS, LBS и WiFi технология за определяне с максимална точност на местоположението на детето във всеки един момент за по-голямо спокойствие на родителите. Предлага се в розов, син и оранжево-сив цвят. И двата смарт часовника могат да бъдат закупени на цена от 1 лв. в брой с план SMART L+ и идват с подарък слушалки Emoji или преносима батерия Emoji.

Добави коментар