Снежанка

33
Снежанка

Два предстоящи филма по приказката

Снежанка е модерна! Какво друго да си помисли човек, когато цели два предстоящи филма, и то с впечатляващи актьори в главните роли, са базирани на класическата история на Снежанка, седемте джуджета и, естествено, проблемите им със Злата кралица.

"Огледалце, огледалце" и "Снежанка и Ловецът" са двете заглавия, които излизат през 2012 г. – първият през март, а вторият - на 1 юни, съобщи bTV. Съдейки по трейлърите, двата филма акцентират на различни моменти и персонажи от познатата ни история, но и двата изглеждат... обещаващо приказно.

Ролите и на двете Снежанки, на двете Зли кралици, на Принца и на Ловеца се изпълняват от едни от най-обичаните и актуални звезди в Холивуд.

В "Огледалце, огледалце” Злата кралица е Джулия Робъртс, Снежанка е красивата дъщеря на Фил Колинс – Лили Колинс, а Чаровният принц е Арми Хамър. Филмът изглежда по-скоро като комедия и в по-голяма степен се доближава до класическия вариант на приказката...

Докато "Снежанка и Ловецът” си е чист екшън – много батални сцени и много по-зла Зла кралица – в ролята Чарлийз Терон, която в случая трябва да изяде сърцето на "Снежанката” Кристен Стюарт и за да го постигне, изпраща Ловецът – Крис Хемсуърт.

Е, оказа се, че спекулациите около ролите на Снежанка и Злата кралица, всъщност, са били ненужни, тъй като става дума за две отделни продукции, две отделни Снежанки и две различни Зли кралици. Ръкавицата е хвърлена! Коя е по-Снежанка? Кой филм ще спечели зрителите? Ще има ли "хепи енд" и всички ли ще живеят дълго и щастливо - ще разберем догодина!Добави коментар