След 13 синове ще се роди ли най-накрая дъщеря?

575
След 13 синове ще се роди ли най-накрая дъщеря?

Цялото семейство ще узнае отговора едва след раждането

Ако в едно многодетно семейство всички деца са от един пол, родителите в един момент спират да питат лекаря дали следващото ще е момиче, или момче.

Джей и Кейтъри Швандт са свикнали с описаната ситуация. Двойката живее в Мичиган, САЩ, и възпитава 13 момчета. Те не са планирали да имат само синове. Решават да спрат с опитите за момиче, но скоро разбират, че Кейтъри отново е бременна.

Този път семейството решава да информира роднините за пола на четиринадесетото си дете чак след раждането му. Всъщност дори сами те не знаят какъв ще бъде той. След тринайсет поредни „момче е“, какъв е шансът за по-различен развой?

За нас става дума за чудото на живота, не толкова, че дали ще е момиче, обяснява Кейтъри. Това дете за нас вероятно ще е последното. Ние така говорехме и за тринайсетото, но ето какво стана, допълва щастливата майка.

Двойката е на мнение, че дали имаш три деца, или повече разлика няма.

Джей и Кейтъри се запознават още в училище. Първото им дете се появява, още докато учат в колежа. Когато завършват образованието си и започват работа, в семейството децата вече са шест.

Винаги сме знаели, че ще имаме голямо семейство. Представяхме си обаче 6-7 деца, казва Джей.

Най-голямото момче Тейлър е на 25 години, а най-малкото – Франциско, на 2 години.

По-големите помагат на родителите с по-малките деца. По този начин Кейтъри спокойно износва всяко следващо дете, макар да е вече на 43 години и бременността да протича малко по-сложно.

Цялото семейство е на мнение, че ще е страхотно да имат у дома ново бебе, независимо от пола му.Добави коментар