Скарахте се? 7 начина да изгладите отношенията

2638
Скарахте се? 7 начина да изгладите отношенията

Кой отказва любима напитка или пък мил жест?

Всяка една връзка има нужда от време на време да бъде разнообразявана. Поради някаква причина сега пак се сърдите един на друг, обидени сте или пък ви е скучно, когато сте заедно? Напълно възможно е да възкресите интереса си. За целта е необходимо първо да прочетете следващите редове, а след това да изпълните някои от препоръките.

1/ Прегърнете своя партньор колкото се може по-силно и го задръжте в обятията си за една минута. Телесният контакт с любом човек увеличава изработването на хормона допамин, отговарящ за удоволствието.

2/ Изпратете съобщение на партньора си/партньорката си с послание колко ви е приятно да сте заедно и че го/я обичате. Напомнете някой ярък съвместен спомен. Това ще ви зареди с положителна енергия.

3/ Купете за него/нея любима напитка. Подходящи са още десерт, закуска и т.н. Това е дреболия, но 100% ще внесе положителни емоции в ежедневието ви.

4/ Изпратете на партньора/партньорката си подарък без повод – в офиса или у дома.5/ Пуснете любима песен, чиято втора част предварително сте променили със свои думи или пък с откъс, в който вие пеете.

6/ Направете закуска за партньора/партньорката си, която той/тя може да вземе за офиса, командировка или по пътя.

7/ По време на вечеря или преди сън похвалете партньора/партньорката си.
Добави коментар