Секс съвети за родители

187
Секс съвети за родители

Децата променят живота ни, включително и сексуалния

Когато бебето е налице, се променя целият живот на родителите. Включително и сексуалният. Ето няколко съвета как да го запазите в хармония и с бебе в спалнята.

Извън спалнята

Много млади родители се притесняват от присъствието на бебето в същата стая, когато се стигне до любовни ласки. Просто сменете помещението - не е задължително всичко да се случва на семейното легло. Смяната на мястото може пък да ви подейства и стимулиращо.

Сменете часа
Свикнали сте нощта да е запазена за сексуалните упражнения? Сменете часа. Всеки промеждутък от време, в който бебето спи, е подходящ за това. Например следобедния сън.Намерете време
Бебето ви държи будни през нощта, през деня всеки има задължения и сексът отива в девета глуха. И това не е полезно за никого. Оставете мръсните чинии за сутринта или пък си поръчайте пица, вместо да готвите. Просто намерете време за себе си - по-важно е, отколкото си мислите.

Съвет само за мама
Забравете детето само за час. И не забравяйте, че сексът означава пълно отдаване. На бебето нищо няма да му стане, а партньорът ви ще бъде щастлив. Както и вие.

Съвет само за татко
Неприбран корем, няколко килограма отгоре, целулит и стрии - всички тези неща, последица от раждането, притесняват жена ви повече, отколкото предполагате. Покажете й, че те не са от значение - най-важното нещо е, че я обичате. И че е майка на детето ви.Добави коментар