Секс по фън шуй

444
Секс по фън шуй

Ново легло при всеки партньор

Техническата страна на секса по фън шуй не се различава коренно от обичайната в съвременното "любовно изкуство". Разликата е единствено в позите на тялото и разположението на спалнята, казват експерти, цитирани от БГНЕС.

На първо място, изграждането на сексуални отношения по фън шуй трябва да започне от разположението на леглото в спалнята, където партньорите ще се отдават на любовни удоволствия. Спалнята трябва да бъде далеч от вратата. Слънчевата светлина не трябва да пада пряко върху леглото, но въпреки това помещението трябва да бъде добре осветено.

Леглото трябва да е на диагонал спрямо вратата и да е залепено за стената. Това осигурява свободно движение на любовна енергия. "Любовният ъгъл" в спалнята можете да откриете, като гледате спалнята си, застанали с гръб към вратата. Десният ъгъл е "зоната на любовта и брака".По фън шуй трябва да купувате ново легло при всяка смяна на партньора, защото старото "любовно гнездо" носи отрицателната власт на миналото и може да унищожи новосъздадената връзка. Според принципите на фън шуй спалното бельо трябва да се сменя при всеки полов акт.

Сексуалните отношения се основават на съвместимостта на петте елемента земя, вода, дърво, огън, метал. Комбинацията им в интериора на спалнята определя способността на двойката да изгради сериозни отношения.

Перфектният съюз е между метал -метал, ако те присъстват в стаята, ще се радвате на пълно разбирателство и търпение един към друг. Леглото с тези елементи трябва да има заоблени ъгли, а на спалнята задължително трябва да има червено - чаршафи или одеяло.Добави коментар