Second hand

80
Second hand

Пазарувате ли дрехи втора ръка?

Все повече българи купуват дрехи втора ръка. В проучване на една от големите вериги, която ги предлага у нас, половината от запитаните потвърждават твърдението. Магазините отчитат 8% ръст в оборота си в сравнение с миналата година.

За повечето хора е много трудно да отговорят „Да, купувам дрехи втора ръка”, защото се притесняват, че познатите им ще разберат за това, че ще наруши имиджа им сред колегите.

Но не само клиенти без пари се възползват от ниските цени, посочва bTV. Пазаруват предимно жени, най-често се търсят спортни стоки, казват собствениците на верига за дрехи втора употреба.

Само една десета от стоката, която пристига, остава в магазина повече от две седмици - всичко останало се купува преди това.

Според собственик на малко магазинче за такъв тип дрехи, бутиковото оформление премахва неудобството у хората да пазаруват втора употреба и когато срещат познати на такива места.

А вие бихте ли купили на децата си дрехи втора ръка? Споделете в коментарите.Коментари

Коментар: 3
QecvaxbfEFYiSMnwe

dCFzI4 Very neat article post.Much thanks again. Will read on...

Този коментар е цензуриран!
Ако искаш да го прочетеш натисни ТУК.

Коментар: 2

дааа

Коментар: 1
Дрехи втора ръка

Да, купувам на детето си дрехи от втора употреба, още преди да родя започнах да и купувам от там. Дрешките са много по-качествени от тези, който купуваме тук нови, има запазени неща, на който изобщо не им личи че са от такъв магазин, а и колко време едно дете носи дадена дреха особено ако има много. Невиждам нищо срамно и притеснително в това, освен че е по - евтино е и по екологично, ограничаваме до някаква степен производството, а от там куп други неща.


  • 1

Добави коментар