Съвременното семейство са Шрек и Фиона

1324
Съвременното семейство са Шрек и Фиона

Филмът е пример за това как всички сме различни

Принцесата мечтае за красив принц, но вместо това се влюбва в небръснато и грубо чудовище - почти като в реалността.

Анимационните герои Шрек и Фиона са прототип на съвременното семейство. Тя е красива и мила, а той е непрокопсаник, който трудно ще се научи да носи чиста риза и да има добри маниери.

Но какво става накрая на приказката – принцесата отказва да се върне в двореца, избирайки уютния живот в блатото със своя "принц".Този филм е пример за това как всички сме различни, но това не пречи на любовта и приятелството. "Много двойки се разделят, заради глупавите си принципи. Някои се разделят заради това, че не могат да стигнат до консенсус как ще се казва котката. Всеки има своите възгледи и навици, носи своя багаж и родителско възпитание, но по-абсурдно е да се откажете от всичко за дреболии", обясниха психолози.

Трябва да намерите границата между индивидуалността и липсата на уважение. Безумно е да тичате при адвокат, само защото половинката не е изхвърлила боклука вече трети ден, закъснява повторно с повече от 15 минути или си е издухала носа по време на вечеря с родители ви, съветва БГНЕС.

Забравете за тези неща, ако не искате да се превърнете в самотната принцеса от кулата. Шрек е прекрасна история, която ще ви помогне да приемете любимия такъв, какъвто е. Светът ще стане по-красив, ако поне за малко всяка принцеса се превърне в жаба, готова да нагази в блатото за своя принц.Коментари

Коментар: 1

Безумно вярно!


  • 1

Добави коментар