Съвети за любовта

139
Съвети за любовта

Ако човекът, с когото имате среща, иска да си разделите сметката, съгласете се

"Ако човекът, с когото имате среща, иска да си разделите сметката, съгласете се. Да бъдеш кавалер е чудесно, но мъжът не трябва да бъде принуждаван да прави каквото и да е. Това се отнася и за жената", казва един американски сервитьор през списание "Glamour".

Той препоръчва на мъжете да не поръчват вечерята на дамата си. "Ако момчето поръча храна или вода за вас, без да ви попита какво искате, очаквайте дълга и скучна среща", добавя той.

В разгара на лятото той съветва дамите да внимават с дължината на роклите, за да не се стига до неловки ситуации. Ако партньорът ви пие повече, отколкото говори, може би вие не му давате думата. "Разговорът трябва да бъде като хубавия секс- да участват и двете страни", казва келнерът.

Сервитьорът дава съвет и да се обръща внимание на това, което се поръчва. Червеното вино лесно оставя петна по зъбите, също като морковите. "Ако не можете да устоите на любимото ястие, е добре от време на време да проверявате дали не са се получили "странични ефекти" като оцветените зъби", добавя сервитьорът, цитиран от БГНЕС.Добави коментар