Рождените дни II част

82
Рождените дни II част

Вижте какво е важно да знаете

След като преди дни разказахме накратко за първия рожден ден на детето, днес идва ред и на по-възрастните дечица, а именно тези от 2 до 4-годишна възраст.

Най-важното при тях е да имате на разположение безопасен терен, тъй като малките обожават да тичат, скачат и да правят пакости.

Ако рожденият ден е за двегодишно дете, то не бива да планирате колективни игри, тъй като децата на тази възраст обикновено играят помежду си или с родителите си.

Също така бъдете готови и за пълна промяна в емоциите, както на рожденника, така и на гостите – от смях до сълзи.

В случай, че партито по случай рождения ден е вкъщи, то добра идея е да скриете любимите играчки на детето, тъй като няма да му се хареса те да бъдат в ръцето на друго дете.

При 2 и 3-годишните деца най-добре е да не отваряте подаръците по време на самото парти, защото малките не разбират, че това е подарък от тях за рожденника и биха поискали да дойде с тях вкъщи.

Подходящ избор при 3-годишните са песнички и танци или клоуните. Не забравяйте и че празненствата при 2 и 3-годишните не трябва продължават по-дълго от 1.5 – 2 часа.

Пъзели, музика и сандвичи. Това може да е вашият план, ако наближава рождения ден на 4-годишното ви дете. В случай, че времето е подходящо, то празнеството може да е и в близкия парк, където има на разположение катерушки, люлки, пързалки, коли и др.

Ако вече сте определили хората, на които ще изпратите покани, то трябва да имате предвид, че за най-малките и 5-8 деца са достатъчни, докато при 4-годишните може да поканите и 12 деца, стига да имате достатъчно място, както и пари, разбира се.

Намерете ни и във ФейсбукКоментари

Коментар: 4
Коментар: 3
Коментар: 2
1zqjhg'"(){}:/1zqjhg;9

Коментар: 1

1zqjhg'"(){}:/1zqjhg;9


  • 1

Добави коментар