Родители срещу секс филм

199
Родители срещу секс филм

Предназначен за децата между 9 и 11 години

Британската телевизия Би Би Си скандализира обществото, след като разпространи научнопопулярен филм за секса сред учениците на възраст между 9 и 11 години.

Голяма част от родителите са възмутени от анимацията на двойка, която прави секс, макар че целта е подробно обяснение на половия акт и какво точно се случва с човешкото тяло, пише novinar.bg.

Във филма не е пропуснато да се обяви на подрастващите и какво е мастурбация и мокри сънища. На децата е разяснено и как да извършват полов акт с човек от същия пол, съобщи woman.bg.Първоначално родителите били известени чрез писмо от училищата, че техните деца ще гледат филм за сексуалната култура, но не осъзнавали, че съдържанието му ще бъде чак толкова реалистично.

Именно поради тази причина се свързали с различни институции, които започнали разследване на лентата. С това се заел дори образователният министър Ник Гиб.

От Би Би Си категорично отрекоха филмът да е скандален, тъй като е съставен съвместно с неправителствени организации и експерти по образованието.

Освен това кадрите били съобразени с възрастта на децата и нямало причина да обществото да се настройва срещу лентата.

Програмата е платена, но съкратена версия на филма можете да видите тук.Добави коментар