Родители срещу Риана

96
Родители срещу Риана

Брутално насилие в клипа на новото й парче

След като на сцената се появи модерната дива на нашето време Лейди Гага, която успя да шокира целия свят и да накара всички да я обичат и да я мразят, Риана като че ли остана встрани от светлината на прожекторите.

Въпреки това тя продължава да прави това, което умее най-добре, а именно музика за масата. Но за последния клип на изпълнителката се появиха някои наистина остри мнения.

След като на бял свят се появи видеото към песента Man Down, организация на родители, загрижени за своите деца и това, което те гледат по телевизията, надигна глас срещу видеото, в което се показва как застрелват човек в главата.

Риана се опита да защити видеото, като каза, че това е изкуство с послание и по никакъв начин "картината" не е самоцелна.

Засега видеото ще продължи да се върти по музикалните телевизии, с изключение на MTV Америка, където Man Down все още не се е появила в ефир, посочва hotnews.bg.

Междувременно стана ясно, че един от най-запомнящите се етикети в музикалната индустрия - този с предупреждението, че албумът съдържа нецензурни текстове и преди закупуване детето трябва да получи разрешение от родителите си, ще се появава и в интернет пространството.

Великобритания реши всички парчета и видео клипове в мрежата да бъдат задъжлително отбелязвани при наличие на нецензурни текстове.

Логото, което инструктира родилите да внимават, се появява на физическите музикални носители от 1995 година до наши дни.

Решението ще влезе в сила през следващите няколко седмици. В изявление на Британската музикална индустрия стана ясно, че отговорните лица искат да дадат възможност на родителите да знаят какво би могло да бъде неподходящо за децата им в дигиталната ера.Коментари

Коментар: 1

тоя клип пък изобщо не съм го гледала, а уж харесвам риана


  • 1

Добави коментар