Признаци, че трябва да отслабнеш

122
Признаци, че трябва да отслабнеш

Страда ли тялото ви от вашите килограми

Независимо дали се замисляте сериозно за отслабване или се възприемате добрe и с повечко килограми, трябва от време на време да „питате“ тялото си от какво има нужда. То подава знаци, които разчетени правилно могат да ви дадат ясна представа дали е здраво, как го ощетявате или пък пренасищате.

Дори и да не ви е грижа дали ще си живеете с 10 килограма в повече, може да се окаже, че тялото ви страда и тихо, но упорито се опитва да ви каже, че нещо с тези килограми отгоре не е наред. Ето няколко признака, че имате нужда да отслабнете:

Гладни сте независимо, че преди малко сте яли голяма порция

Този глад не идва от разширен стомах, както много хора си мислят. Гладът е на клетъчно ниво – тялото не е приело достатъчно полезни вещества с последното хранене и се опитва да ви го каже.

Вижте още: Булката, която отслабна 72 килограма

Ако хранителното ви меню редовно включва нездравословни храни – пържено (не става дума за мазно – пържоли, мляко, сирене, яйца, масло, например – а за пържено!), тестени закуски и бял хляб, захар (вафли, шоколад, сладка, мармалад и пр.), както и обезмаслени млечни продукти, то бъдете сигурни, че не правите нищо добро за тялото си.

Вижте останалите признаци тукДобави коментар