Приложение следи смартфона на детето

80
Приложение следи смартфона на детето

То е безплатно

Woman.bg представя едно безплатно приложение, което ще е от голяма полза за всички родители. Само допреди няколко години най-големият враг за безгрижното детство беше компютърът, който затвори всички деца между четири стени и ги лиши от играта на жмичка.

Днес към неприятелите на игрите навън се приобщи и смартфонът, който също изяжда голямо количество от времето на най-малките.

Безплатното приложение за Android - TimeAway, предлага на загрижените родители няколко безценни функции. С него можете да следите местонахождението на детето си, да разберете колко време прекарва в използването на други приложения и дори да заключите телефона от разстояние!

Приложението извършва всички свои функции дистанционно чрез интернет, затова е необходимо да го инсталирате, освен на телефона на детето, и на своя. Освен това, за да работи TimeAway, трябва непрекъснато да има достъп до мрежата. При инсталирането на приложението е необходимо да въведете парола от пет символа, която ще лимитира използването му, а освен това и ще го защити от деинсталиране.

Повечето от функционалностите се активират от телефона на родителя, разбира се. От това можете да следите колко време детето ви прекарва във Facebook или в играенето на определена игра.

Дори можете да блокирате използването на приложения по ваш избор за определен период от време. Можете и да настройвате време за писане на домашни и за спане, в които мобилният телефон е изключен и не може да бъде използван от вашето дете.

Вижте още подробности тукДобави коментар