Приказен танц

112
Приказен танц

Пролетният бал на фондация "За Нашите Деца"

Днес в Кемпински Хотел Зографски ще се проведе за първи път пролетният бал на фондация „За Нашите Деца” - „Приказен танц”.

Събитието се осъществява с партньорството на Dance Academy и под патронажа на министър Свилен Нейков.

„Приказен танц” събира на една сцена водещи бизнесмени, популярни личности от културния и политически елит с професионални танцьори. Всички ще танцуват безвъзмездно в името на каузата за осигуряване на приемни семейства за изоставените деца.

Сред благотворителите, които ще се включат в „Приказен танц”, са Зоя Паунова - изпълнителен директор на AstraZeneca за България; Симона Пейчева - състезателка по художествена гимнастика; Евгения Раданова - състезателка по шорттрек; Калина Крумова - най-младият депутат в 41 - вото Народно събрание и др.

Всеки един участник ще се подготвя индивидуално в продължение на два месеца за своето представяне, а тренировъчния процес се провежда с персонален репетитор от Dance Academy.

Кулминацията на вечерта ще бъдат изпълненията на благотворителите, които ще демонстрират наученото и чрез своите умения ще дадат шанс на повече деца да имат своето приемно семейство.

Водещи на събитието ще бъдат Камен Воденичаров и Мария Силвестър.Добави коментар