Премиерата на Мечо Пух

371
Премиерата на Мечо Пух

У нас на 22 юли

Днес е официалната премиера на най-новия филм, вдъхновен от книгата на Алън Милн "Мечо Пух". У нас малки и големи ще могат да усетят от духа на прозорливото мече и жизнерадостните му приятелите на 22 юли.

Walt Disney отново се завръщат в Голямата гора с Мечо Пух. Първата екранизация на приключенията на Пух е създадена преди повече от 35 години. С неподправено очарование и остроумни хрумвания Пух се завръща на големия екран в изцяло нов филм.

В него зрителите ще могат да се насладят отново на философски настроеното “глупаво мече” и приятелите му Тигър, Заек, Прасчо, Кeнга, Ру, както и клетият Йори, който този път е загубил опашката си.

"Създаваме нови фенове на "Пух" постоянно. Най-малката ми дъщеря е на 3, а майка ми е на 83 и съм сигурен, че всички те ще гледат с интерес и ще се влюбят в новата анимация", казва гласът на Мечо Пух и Тигър Джим Къминг, цитиран от БНТ.

“Е, опашката или е тук или не е”, каза Пух. “А твоята не е...тук” . Очертава се един изключително натоварен ден за мече, което е излязло просто да си намери малко мед.Добави коментар