Прахосмукачка за хора с домашни любимци

1663
Прахосмукачка за хора с домашни любимци

Тя е разработена специално за нуждите на семействата с животни

Кой може да се сърди на домашния си любимец за това, че предпочита да лежи вкъщи върху меките килими, дивани и възглавници?

Но допълнителната мърсотия и космите , които тапицериите и килимите привличат магически, обаче са неприятна тема. Защото почистването им е трудно и времеемко.

Едно решение за този космат проблем предлага Zoo’o ProAnimal, една прахосмукачка, разработена специално за нуждите на домакинства с животни.

Прахосмукачката се наема с всички мръсни лапички и косматковци, така че стопаните им не са принудени повече да правят компромиси с чистотата и хигиената в дома. Дори хора с алергии, за които животинските косми са особено натоварване, могат да дишат спокойно.

Така Zoo’o се грижи за по-малко стрес при почистването на дома и осигурява повече свободно време за занимавка с четириногите. Zoo’o ProAnimal се предлага като модел BSGL5 ZOO с торбичка – или като вариант BGS5 ZOO с контейнер, за всички, които искат да се борят с мърсотията и да си спестят постоянното купуване на филтърни торбички.Коментари

Коментар: 4
Прахосмукачката

Прахосмукачката е на Бош и струва около 450 лв

Коментар: 3
Прахосчукачка за хора с домашни любимци

Тази прахосмукачка така представена изглежда идеално средство за хората, които имат домашни любимци, но освен каква е цената на този уред, което е много важно, би следвало да има информация и къде може да бъде намерен или поръчан. Тъй като имам персийска котка, която оставя след себе си безброй много косми се интересувам къде, как и на каква цена бих могла да се сдобия с това домакинско чудо, което би могло да ме отърве от този проблем и обреченаната ми на неуспех борба с котешките косми.

Коментар: 2
proxosmuka4kata

i az iskam da znam cenata i k1de da q namerq eventualno ?

Коментар: 1
Prahosmoka4ka

I kakva e cenata na tozi domashen ured?


  • 1

Добави коментар