Позите, гарантиращи женски оргазъм

1013
Позите, гарантиращи женски оргазъм

Мислите, че мисионерската поза е досадна? Лъжете се!

Сексолозите, които проучват женския оргазъм, заключиха, че проникването само по себе си не е достатъчно. Затова изпробвайте следните пози, които със сигурност ще стимулират клитора и ще ускорят женския оргазъм.

1. Възглавница под долната част на гърба

Мислите, че мисионерската поза е досадна? Лъжете се! С една проста модификация можете да създадете поза, от която цялото ви тяло ще заиграе. Трябва само да поставите висока възглавница под долната част на гърба, а за още по-добър ефект обвийте тялото на партньора си с крака.

2. Крака над главата

Легнете като за мисионерска поза, но този път сложете крака на рамената на партньора си. Ако сте гъвкави, приближете краката към себе си, но ги дръжте изправени. В тази поза клиторът може да бъде пренебрегнат на моменти, но за сметка на това налягането във вагината ще ви осигури незабравим оргазъм.

3. Лъжичка

В тази поза и двамата партньори лежат на страни, притиснати един до друг. В това положение директно се стимулира G-точката и освен това е възможна стимулация на клитора и гърдите.

Вижте още: Десет секс пози за максимално удоволствие на жената

4. Ездачка

Нищо няма да възбуди мъжа повече от голата партньорка върху него, а на вас ви харесва, защото вие поемате контрола. Опитайте се да изправите гърба, а след това се наклонете назад. Така ще улесните достъпа до клитора.

5. Обърната ездачка

Когато сте с гръб към партньора, той има много по-лесен достъп до G-точката. За допълнителна стимулация съберете коленете до талията на партньора и се движете със скорост, която ви допада.

6. Един върху друг

Легнете по корем, а партньорът ви да легне върху вас, така че коремът му да е прилепен към гърба ви. После повдигнете дупето и се наслаждавайте. Оргазмите са гарантирани.

7. На ръба на леглото

Помолете партньора си да клекне пред леглото, а вие седнете на ръба. По този начин ще му осигурите лесно проникване и отворен достъп до клитора.Добави коментар