Пoрно на борда

74
Пoрно на борда

Услугата предлага "Райънеър"

Нискобюджетната ирландска авиокомпания "Райънеър" възнамерява да пусне апликация за гледане на порно по време на полет, пише таблоидът "Сън". Босът на компанията Майкъл О'Лиъри възнамерявал по този начин да увеличи пътникопотока и да направи пътуването по-приятно.

"След като повечето световни хотели предлагат подобна услуга, защо да не го направим и ние?", запита риторично шефът на авиопревозвача. По неговите думи сцените с ниско художествено съдържание няма да бъдат прожектирани на екраните, които са монтирани на задната част на облегалките. Чрез специална апликация горещите кадри ще могат да бъдат проследени от пътуващите на таблети и смартфони.

Същата апликация ще даде възможност на ползващите линиите на "Райънеър" да играят видео и хазартни игри. О'Лиъри си даде срок от една година за въвеждането на новата услуга. Таблоидът припомни крилатата шега на боса, който през 2008 г. беше заявил пред медиите, че дългите полети на неговата фирма в бизнес класа ще включват "легла и френска любов!".Добави коментар