Пет семейни шеги

250
Пет семейни шеги

Които да спретнете в кухнята

Правите ли номера на 1-ви април? Ако досега не сте празнували Деня на лъжата, то вече е време да го отбележите подобаващо. С няколко шеги, с които да развеселите семейството си.

А най-забавното е, че можете да ги спретнете дори без да излизате от кухнята. Изберете си една. Или пък ги направете всичките.

Синьо мляко
Трябва ви само хранителен оцветител. Добавете го към чашата с мляко на детето за закуска. Синята течност ще изненада всички на масата.

Кисел коктейл
Още един номер с напитка. Към чашата с вода на жадния добавете лимонов сок. Повярвайте, физиономията си заслужава.

Работа за пръстите
Скрийте всички прибори за хранене. На 1-ви април на домашната маса ще се яде с пръсти. Все пак не предвиждайте супа в менюто, за да не стане прекалено забавно.

Хайде по чиниите
Сервирайте основното ястие в купички за супа. Салата сложете на масата в грил тигана. Хлябът ще стои добре в каната от кухненския робот.

Сол, пипер
Размяната на солта и захарта е изтъркана първоаприлска шега. Да я подобрим? Поставете червен пипер в солницата. Този цвят ще е модерен на масата ви тази вечер.

Включи се в анкетата на dete.bg и woman.bg и спечели наградиКоментари

Коментар: 4
шегите

Много ви благодаря за идеите,само това с разместването на чиниите е малко тъпо. Пробвах шегата с лимоновия сок.Татко беше на работа и аз му сложих лимон в сока.Само да бяхте видели физиономията му!:-) Благодаря отново.Само бих искал да публикувате още идеи за шеги на 1 април!

Коментар: 3
ScyRlPvLiErocOBP

Thanks for the insight. It birgns light into the dark!

Коментар: 2

pulni tupotii

Коментар: 1

хахаха, ще взема да пробвам


  • 1

Добави коментар