Пет борси за учебници

119
Пет борси за учебници

Предлагат се употребявани и нови

Пет борси за учебници бяха открити в София. В продължение на месец учениците ще могат да върнат там старите си учебници и да закупят нови или употребявани помагала, съобщи БНР.

Борсите се намират до пилоните на НДК, на паркинга на търговския център на бул. "Ал.Стамболийски", до метростанция "Васил Левски", на площад "Света Неделя" и на паркинга на търговска верига в ж.к."Илинден".

В деня на откриването все още липсва познатата суматоха при купуването на учебниците. Предвидливо учениците изчакват началото на учебната година, за да се информират за това кои учебници ще са им необходими.

В пунктовете се предлагат нови и употребявани учебници от 8 до 12 клас, заедно с помагала за матури. Процедурата е лесна, казва Цветелина Петрова от БГ-учебник.

Оказа се, че най-търсените учебници на старо са тези за 8 клас, като разликата между употребяван и нов комплект учебници е над 60 лева. До 14 септември всички, които са върнали старите си учебници, могат да участват в томбола и да спечелят комплект учебници.Добави коментар