Перфектната половинка

283
Перфектната половинка

Ето каква е

Не са необходими специални проучвания, за да бъде обобщен профилът на перфектната половинка в живота. В любовта до себе си почти всички искат един и същи тип човек, независимо от пола, годините, външния вид.

Ето как може да бъде описан неговият характер.

Той или тя е добър слушател.
Винаги с интерес следи мисълта на любимия/та, като често дава добри съвети. В случай че те бъдат отхвърляни, не се сърди, а напротив – уважава финалното решения на човека до себе си.

Тактичен е и не обича да досажда. Винаги е насреща, когато ситуацията изисква думи или действия, но в случай, че моментът по-скоро е неудобен или напрегнат, запазва мълчание. Съвсем не реагира пасивно на всички случващо се във връзката, като редовно подема инициативи основно свързани с доброто състояние на другия, пише novini.bg.В леглото той или тя разчита на достатъчно опит, без зад гърба си да има завидна бройка. Задоволява напълно сексуалните нужди на половинката си и не пропуска удобен момент да я кара да се чувства желана.

Перфектният спътник в любовта прекрасно разбира какво е свобода и я дава на човека до себе си. Ревността не му е чужда, но тя по-скоро се проявява в малки и здравословни дози, които от време на време само подсилват страстта.

Уважава приятелите и роднините на другия. Откровен е, когато коментира отношенията си с тях, но дори да не ги харесва, никога не влиза в конфликти. Оставя половинката спокойно да прекарва достатъчно време с тях без задължително да присъства на срещите.

Перфектният любим/а прави комплименти и изненади за човека да себе си, за да му напомня колко много се радва, че съдбата ги е събрала. Той или тя помни всички дребни детайли, които радват половинката и обича да се възползва от тази информация.

Не крие недостатъците си, но полага усилия в борбата с тях. Умее да се извинява, когато сгреши, но това съвсем не означава, че всеки път отстъпва по време на спорове. В по-голямата част от случаите също на свой ред проявя разбиране към слабите страни в характера на другия и никога не му ги натяква.Добави коментар