Осиновените деца на звездите 2

1071
Осиновените деца на звездите 2

От най-бедните страни по света

Даян КийтънСпечелилата "Оскар" актриса стана самотна майка на 50 години. През 1996 г. тя осинови дъщеря Декстър, а през 2001 г. и син - Дюк. Нейното решение да осинови деца дойде след смъртта на баща й и раздялата с половинката, когато тя реши какво иска да прави през останалата част от живота си.

Юън МагрегърПрез 2006 г. Макгрегър, съпругата му Ева Мавракис и двете му дъщери посрещнаха в дома си 4-годишния Джамиян от Монголия. Страната е една от спирките на актьора по време на пътуванията му по цял свят за телевизионния сериал Long Way Round. Биологичните родители на момчето се пазят в тайна.

Мег РайънКогато Райън прие 14-месечната си дъщеря от Китай през януари 2006 г., тя нарече малкото момиченце Шарлот. Но след като се опознаха взаимно, Райън промени името й на Шарлот Дейзи, за да отговаря по-добре на нейната личност. Големият брат на Дейзи е Джак Хенри, синът на Райън от бившия й съпруг Денис Куейд.

Лайънъл РичиВие вероятно знаете, че Никол Ричи е майка, но знаете ли, че тя е осиновена? През 1984 г. Лайънъл и съпругата му Бренда неофициално приеха в семейството си тригодишната Никол - дъщеря на една от неговите асистентки. Осиновяването стана официално през 1990 г.

Джули АндрюсВидяхме я в ролята на гувернанка в "Елоиз в хотел "Плаза" и като баба в "Дневниците на принцесата". Истината е, че Джули Андрюс е една страхотна майка в реалния живот. Актрисата е една от първите известни личности, които прибягват към осиновяване. През 1974 г. тя и вторият й съпруг Блейк Едуардс приемат в семейството си две виетнамски момичета - Ейми и Йоанна. Актрисата има и дъщеря Ема от първия си брак.

Вижте и кои други звезди имат осиновени децаДобави коментар