Още 10 дни евтино море

37
Още 10 дни евтино море

20 евро на ден излиза ол инклузив, плажовете пълни с българи

Преди пика на сезона хотелите по Черноморието са пълни с родни туристи. Специален бонус за семейната ваканция на българите се оказа все още евтиният ол инклузив - средно между 20 и 30 евро на човек за ден. От 1 юли, когато почва високият сезон, цените скачат на 40-45 евро. На същите цени за полупансион през миналата година сега хотели в Златни пясъци предлагат ол инклузив и са 100 процента пълни.

Средно 30 евро е пакетът "всичко в цената" и в курорта Св. св.” Константин и Елена”. Промоционални цени от 55 лева ол инклузив има в хотелската верига на грандхотел "Варна". В комплекси по Северното Черноморие могат да се намерят оферти и по 15 евро за неограничена консумация и ползване на някои спа процедури.

5-звезден хотел на пъпа на Варна предлага нощувка със закуска за 50-60 лв. А в цената влиза и самолетен билет в едната посока от София до морската столица. Явно мениджмънтът е заложил на дългосрочна стратегия за привличане на родни и чуждестранни бизнесмени, както и на по-заможни туристи.

Хотелската база на юг в курорта „Св. Влас” е предимно пълна с българи, руснаци и германци. Цената е 20 евро ол инклузив на човек. Някои хотели, въпреки че са обявили по-високи цени за периода до края на юни, ги свалят, при договаряне, наполовина.Добави коментар